Om Signe

Hej og velkommen til Budget & Balance.

Jeg er rigtig glad for, at du har fundet herind! Her på bloggen kalder jeg mig selv Budgetmarie, men egentlig hedder jeg Signe Marie. Jeg er en kvinde i trediverne, bor i det nordlige København og arbejdede indtil september 2022 som sygeplejerske. Nu er jeg studerende på SDU i international virksomhedskommunikation.

Budget & Balance handler det meget om privatøkonomi, eller snarere kampen om at få styr på den. Jeg kastede mig ud i projektet i starten af 2020 med ønsket om at tøjle impulskøb og tilegne mig viden og kundskaber ifht økonomien, jeg som 32-årig stadig ikke havde lært. Målet er det samme, men nu med den ekstra dimension der handler om at studere, SU og penderlivet mellem København og Odense.

Dagligt minder jeg dog mig selv om, at balance handler om mere end bare en saldo på netbanken. Derfor skriver jeg også om at være storesøster til en autistisk ung mand. Om at have mistet begge mine forældre på et år og om den sorg, der følger med. Om at være uafklaret ifht børn og fremtiden, om at genfinde sig selv efter sit livs krise, om at genfinde taknemmeligheden ved livet.

4 hurtige om mig:

  • Min største neurose er behovet for at have en pæn håndskrift. Det har resulteret i mange timers renskrivning af dagbøger og notater.
  • Jeg har tendens til at være lidt selvhøjtidelig (men sædvanligvis kan jeg godt grine med, hvis nogen gør mig opmærksom på det)
  • Lad være med at udfordre mig i bordfodbold. Jeg vinder.
  • Mine tre mest yndede laster er rødvin, cola zero og lakrids. Men hvis du skal bestikke mig, virker blomster også ret godt 😉

Du kan også finde mig på instagram, hvor jeg skriver under navnet @budgetogbalance

Rigtig god læselyst