Personligt

Status

Wauw, det er lang tid siden, jeg har skrevet herinde!
Mit fokus har ærligt talt været på mit mentale helbred efter nogle uger med opblussen i gamle symptomer. Søvnproblemer, flashbacks, angst og overfølsomhed for høje lyde. Den korte historie er, at jeg med beklagelse har sagt op på mit job på intensiv for at passe på mig selv. Det er egentlig ikke arbejdet, der påvirker mig; snarere settingen. Hospital, ambulancer, akut sygdom…. Det er område, jeg elsker at arbejde i, men som desværre stadig har en påvirkning på mit nervesystem. Så en opsigelse blev det til, og nu står de næste måneder på vikararbejde i hjemmesygeplejen indtil studiestart til september. Jeg har skrevet mere om ny studie og fremtidsdrømme her.

I takt med at jeg har fået det bedre, til dels på grund af en måned lang sygemelding, er jeg tilbage i min hverdag igen. Jeg er kommet i gang med at løbe (så fedt!), min kost er jeg ved at lægge om (små ændringer ad gangen), og privatøkonomi og strik er igen en kæmpe glæde at beskæftige mig med. Efterhånden har jeg lært, at motivationen for mit budgetteri sommetider smutter sig en tur, og det giver jeg den lov til, for jeg må konstatere, at den altid vender tilbage.

Nu er jeg altså tilbage på Budget og Balance, både på instagram-profilen, men også herinde.  Planen for det nye år er ved at være lagt, jeg har igen omstruktureret min økonomi for at gøre den endnu simplere og mere gennemskuelig, og så er motivationen i top. Det skriver jeg mere om i et andet indlæg 🙂

Nu står den på morgenkaffe, og så vil jeg skrive en anmeldelse af en vildt isnpirerende bog, jeg lige har læst færdig! Stay tuned, og god morgen derude

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *