Ukategoriseret

Budget og u-balance

I dag er det mindre budget og mere balance. Eller snarere ubalance. Siden min arbejdsskade i november, har jeg døjet med daglige smerter i lænden. Det har sat en ret klar barre for hvad jeg kan og ikke kan – især i mit arbejde som sygeplejerske. I mine nattevagter onsdag og torsdag endte jeg med at have en del belastende plejeopgaver, og siden har jeg haft utroligt ondt med stråling ned i højre ben. Det er drænende at have ondt. Det påvirker mit humør. Men når jeg heller ikke kan passe mit arbejde, så efterlader det mig med vildt dårlig samvittighed og følelsen af at være en fiasko. På det seneste har der været flere sygedage på denne konto, og jeg kan fa…. ikke have det.

Det påvirker mig også mentalt på en anden måde. Hele mit liv har jeg set min mor have problemer med ryggen – en periode i kørestol, daglige smerter, begrænsninger, “dårlige dage” og fast smertestillende. Men mest af alt husker jeg det klagestøn der kunne komme fra hende, når hun havde ondt. Og jeg genkender det i mig, når jeg så gør det samme. Jeg kan nærmest ikke holde det ud.

Det var bare det.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *