Ukategoriseret

Velkommen

Kære du – velkommen til Budget og Balance.

Bloggen her er en tilføjelse til den instagram-rejse jeg begyndte i slutningen af december 2019.
Inspireret af andre profiler på instagram (især denne!) og et helt netværk, der talte om privatøkonomi, gæld, opsparing og investering, oprettede jeg @stiletogbudget.
Det blev begyndelsen til for første gang at få noget konstruktivt og succesfuldt ud af at kigge min økonomi efter i sømmene. Det var ikke fordi, jeg ikke havde prøvet før, men bare for få år siden, stod jeg med så uoverskuelig gæld og udsigten til at blive gældfri i midten af halvtredserne – hvis jeg vel at mærke tog mig sammen. Jeg skal hilse at sige, at jeg på det tidspunkt var 28 år gammel. Meget er sket siden siden. Omstændigheder, muligheder og fornuftigere valg fik mig ud af de mange kviklån og gav mig en ligefrem næsten stabil økonomi.

Da jeg begyndte denne rutschebanetur med at kigge på og tale om min privatøkonomi, blev det dog klart for mig at mit forbrug er den største udfordring.

Hvordan nedsætter man sit overforbrug, så man kan prioritere opsparing og nedskrivning af gæld?

Det er et spørgsmål, jeg forsøger at finde svar på. Og en masse andre ting også 🙂
Én af de foreløbige største læringer er uden tvivl, at man ikke kan (eller skal) sammenligne sig med andre, fordi vores forudsætninger er alle helt forskellige. Og her taler jeg ikke kun om tal og økonomi og ‘hvor-meget-bør-man-afdrage-om-måneden’? Balance er mange ting, og ikke mindst dybt individuel – hvad der definerer balance i almindelighed, og hvordan man opnår den i særdeleshed.

Her på bloggen vil jeg skrive så ærligt som muligt om de ting, der til dels skubber mig ud af balance, men også om de ting jeg gør, for at opnå den. Jeg kan dog godt røbe, at det nok vil handle meget om økonomi, meeeeen der kan da godt komme enkelte betragtninger og refleksioner over livet i almindelighed 🙂

I menuen ovenfor kan du læse lidt mere om mig, hvis nu du bare er nysgerrig. Det er ret random facts om mig, men måske du får et lille indblik i, hvem der sidder her bag bloggen?

I Mangler du inspiration? vil jeg løbende tilføje links på blogs, hjemmesider og profiler, jeg bare synes, du SKAL lære at kende 🙂

Nyeste tilføjelse i menuen er Downloads, fordi jeg elsker at sysle med skemaer og skabeloner rettet især mod økonomien. Det er totalt på hobby-niveau, skal dog siges. Ind i mellem vil lægge digitale produkter download, som du er velkommen til at hente selv. Koden er bbdownload. Det kan være jeg ændrer noget med tiden, så indtil videre er kodeords-beskyttelse min måde lige at bevare et overblik på.
…Du må også gerne dele det, og @tag mig gerne på instagram eller kommenter et sted her på bloggen, hvis du vil fortælle mig, om du kan lide de ting, jeg laver eller skriver.

Jeg håber på, du får lyst til at læse med herinde.

Mange hilsner fra Signe fra Brønshøj

 

Legal stuff: Grafikken til blogindlægget er lavet med LogoMakr.com

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *